Logies Dilsen Stokkem

Corona

Lees onze Corona maatregelen alvorens te boeken

- Reserveer tijdig, we verhuren de kamers nu slechts 1x per dag
- we verhuren enkel op afspraak
- Gelieve u strikt te houden aan het uur van afspraak
- Wij houden 1.5 m afstand van u

lees meer

Logies Dilsen Stokkem

<p>hotels Limburg</p>

Een weekendje Ontstressen in Limburg? Geniet met volle teugen en kom helemaal tot jezelf.

Hier wordt je verwelkomd door Daniela en Koen. 
Geef vooraf aan je bezoek zeker je geboortedatum door aan Koen want op basis daarvan wordt je tijdens je verblijf in de watten gelegd.
Slapen doe je in een van de vijf thema kamers, genoemd naar de vijf elementen. Brandschone, modern ingerichte kamers met badkamer,  voorzien van alle nodige luxe.

De persoonlijke touch

Bij een kopje thee neemt Koen 's avonds de tijd om je uitleg te geven over je '9 star Ki' horoscoop. Dat is een astrologiesysteem dat ontstond uit de 'i-tjing', het Chinese boek der veranderingen, van waaruit de taoistische filosofie ontsproot. Het brengt de levensveranderingen, die ons soms onzeker maken, op een heldere manier in kaart. Nine Star Ki zegt je misschien niets maar Koen legt uit dat het een soort blauwdruk is van de wijze waarop we in het leven staan en hoe we het anders aan kunnen pakken.

Het ochtendgloren

's Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt met ovenwarme boordjes klaar.

De Natuur

Het Maasland is een waar paradijs voor de wandel- en fietsliefhebber. Geen enkel gebied in Vlaanderen biedt zoveel variatie en natuurschoon als de maasvallei. Rondom het hotelletje liggen uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden, waarbij u de keuze heeft tussen de beklimmingen van het kempisch plateau of de vlakten in de maasvalleilicht. Vraag bij aankomst naar de wandelkaarten en fietskaart van de omgeving. Tevens geven we u met plezier tips voor de weg naar de meest idyllische plekjes.

Shoppen

Voorst is er nog flink wat shop-plezier te beleven in de buurt. Maasmechelen Village is slechts enkele kilometers van het logies verwijderd.
Het winkelcentrum oogt, met alle lichtjes aan, als een sprookjesdorp. De grote kortingen op de outletcollectie maken van choppen een echt sprookje, al zeker voor de shopaholics onder ons.

Zin gekregen?

-  Een kamer voor  twee nachten inclusief 2 x ontbijt 180 euro. Voor een persoonlijke horoscoop met consult van twee uur betaal je 90 euro.

Nog meer te doen in de buurt

1. Huurfietsen worden tot bij het hotel gebracht en wandelen kan je in het nationaal park onder begeleiding van een ranger.
    Meer info:   www.nationaalparkhogekempen.be.

2. In Stokkem kan je alles leren over het leven om en bij de Maas. Je kan er ook tochten maken met een fluisterboot.
tps://www.toerisme-dilsen-stokkem.be/de-wissen
3. Als je van vissen houdt, moet je bij Koen zijn voor een roofvistocht mét bellyboat.

4. Vlakbij het logies vind je bij biogeitenboerderij Ommersteyn de lekkerste kazen. Info: www.stichting-ommersteyn.be.
5. Vind je winkelen in Maasmechelen Village te druk? Dan is het gezellige centrum van Maaseik misschien meer je ding voor wat ontspannend wat te shoppen.