Anonimiteit en discretie

Op discrete wijze een kamer huren voor een paar uur is voor onze gasten van het grootste belang. Door uit te gaan van wederzijds vertrouwen maken wij het voor u mogelijk om geheel anoniem een kamer te boeken in ons hotel.

Geen controle van jouw identiteit

Identiteitscontrole is in België enkel verplicht voor gasten die overnachten. Daar wij deze dienst niet aanbieden kan u ons hotel geheel anoniem bezoeken. Wij doen enkel controle op identiteit indien wij vermoeden dat een bezoeker jonger is dan de gestelde leeftijdsgrens van 21 jaar.

Geen persoonlijke gegevens

Om jouw reservatie te kunnen noteren vragen wij enkel een voornaam. Omdat wij geen persoonlijke gegevens verzamelen hoeft u zich dus geen zorgen over te maken over de wijze waarop wij daar mee omspringen.

Geen creditcard gegevens

De enige wijze om bij ons te betalen is ter plaatse in contanten. Wij vragen bovendien geen borgstellingen  door middel van creditcard gegevens. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de wijze waarop wij omspringen met uw gegevens.

Geen cookies

Wij gebruiken voor de werking van onze website geen cookies. Bijgevolg blijven er van uw bezoek aan onze website, met uitzondering van jouw zoekgeschiedenis, geen sporen achter. We raden je dan ook aan om de zoekgeschiedenis van de betreffende browser met regelmaat te wissen.

Geen reclame

Het initiatief tot contact met ons gaat steeds van u uit. Wij benaderen onze klanten nooit voor reclame of andere promotionele acties.

Gratis privé parking

Via de geautomatiseerde poort, die toegang geeft tot ons domein, krijgt u toegang tot onze gratis privé parking. Op deze wijze staat uw auto geparkeerd op een veilige en discrete plaats. 

reserveren knop